Microsoft dynamics Navision

Doorbreek de algemene boekhoudsoftware en maak gebruik van de intelligente ERP software van Microsoft Dynamics. Deze software is geschikt voor verschillende bedrijven zowel groot als klein, retailgericht of toch meer met een industrieel karakter. Als Microsoft service partner kunnen we u helpen om een volledig inzicht te verkrijgen in uw bedrijf. Functies zoals de klantenservice, de aankoop en het financiële gebeuren kunnen we tot in de puntjes voor u regelen.

Een ERP systeem staat voor Enterprise resource planning, dit systeem ondersteunt alle aanwezige bedrijfsprocessen. Door de verschillende aanwezige modules zal u de mogelijkheid krijgen om verschillende soorten taken uit te voeren aan de hand van dit programma. Door gebruik te maken van deze software kan u de kosten van alle projecten nauw in de gaten houden en de bedrijfsuitvoering optimaliseren. U kan op elk moment nagaan of uw project wel degelijk op schema staat en er geen onnodige kosten worden gemaakt. Zo haalt u telkens het meeste uit uw bedrijf.

Heeft uw organisatie nood aan een goede ondersteuning van de verschillende bedrijfsprocessen? Lees dan verder voor meer uitleg over onze uitgebreide ERP software.

Bij het pakket van de Microstoft dynamics software beschikt u over de mogelijkheid om voor verschillende licenties te kiezen. Elke licentie beschikt over andere functionaliteiten en toegangsmogelijkheden. Hieronder zal u meer info vinden over deze verschillende licentie opties.

Limited user
Starter pack Extended pack Full user pack
Een gelimiteerd pakket met lagere toegangskosten zorgt er voor dat meerdere mensen gebruik kunnen maken van enkele basisfuncties. U beschikt bij dit pakket wel over gelimiteerde rechten en toegangsmogelijkheden. Deze licentie geeft u basis financiële en distributiefunctionaliteiten inclusief drie full users. Dit is een vereist basispakket om aan de slag te kunnen gaan met de software. Om gebruik te kunnen maken van geavanceerde functionaliteiten krijgt u de mogelijkheid om deze licentie aan te schaffen. Zo krijgt u toegang tot industrie specifieke uitbreidingen. Deze licenties zijn bedoelt voor cliënten die graag zouden willen beschikken over een ongelimiteerd lees en schrijfrecht.

Microsoft dynamics beschikt over verscheidene modules/functionaliteiten:

  • Financieel beheer: betere inzichten verkrijgen in de boekhouding van uw bedrijf en de uitgaves en inkomsten van de bedrijfsprocessen. Kennis verwerven over de transacties op de resultatenrekening. U krijgt hiermee de mogelijkheid om vol vertrouwen financiële beslissingen te maken.
  • Supply chain management: meerdere klant en leveranciersmogelijkheden zijn beschikbaar onder deze module. U heeft de mogelijkheid om het verkeer tussen deze partijen gemakkelijk te regelen en fouten gemakkelijk te onderscheppen. De supply chain kan op deze manier van het begin tot eindpunt optimaal beheerst worden.
  • Magazijnbeheer: optimaal gebruik van de opslagruimte en efficiënt regelen van de artikelbewegingen.
  • Productiebeheer: rekening houden met de maximale capaciteit en de nodige behoeftes op materieel vlak. Zo verloopt de productie snel en foutloos.
  • CRM en HRM: verwerken van het klantenbestand en de marketingcampagnes is een mogelijkheid met deze module. Deze module verschaft de nodige gegevens om duurzame klantenrelaties te kunnen opbouwen en in stand te houden.
  • Servicebeheer: het bieden van een optimale service en after sales programma. Problemen na de verkoop en eventuele herstellingen kunnen snel worden geregistreerd.
  • Projectbeheer: resources en kosten voor een project kunnen hiermee gemakkelijk worden geregistreerd.
  • Personeelsbeheer: beheer van het aanwezige personeel en de selectie van nieuwe aanwervingen.
  • Rapportering: automatiseren van rapporten en het creeëren van grafieken.
  • ….

Waarom kiezen voor deze software?

Deze gebruiksvriendelijke software ondersteunt de commerciële,financiële en logistieke processen op zo een manier dat u meer succes kan verkrijgen met uw organisatie. De software is overal toegankelijk en aangepast aan mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets.

Al de informatie die u implementeert in deze software wordt opgeslagen in een database. Zo vermijdt u dubbel werk en kan iedereen in uw bedrijf gebruik maken van deze info. Bijkomend kan u de software naadloos integreren met andere microsoft producten.

De verschillende licentie mogelijkheden zorgen er voor dat u flexibel bent en de software telkens kunt uitbreiden wanneer uw organisatie verder evolueert.

De belangrijkste voordelen van deze software kunnen we beschrijven aan de hand van 4 grote pijlers:

Herkenbaarheid Geïntegreerd Productiviteit Inzicht
Het gebruik van dezelfde interface als de andere beschikbare microsoft programma’s zorgt voor weinig kopzorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om over te stappen naar een ander systeem. Deze software is intuïtief en consistent in gebruik. Als u reeds een gebruiker bent van andere microsoft software zal u snel gaan merken dat al de applicaties op elkaar afgestemd zijn. Deze applicaties zullen elkaar ondersteunen en u toelaten om het meeste te halen uit elk systeem. De software zorgt er voor dat informatie, werknemers en processen verbonden blijven en u met elk element productiever te werk kunt gaan. Op deze manier verhoogt u het rendement van het bedrijf en zal u al snel een groot concurrentievoordeel kunnen opbouwen. Door gebruik te maken van dit programma geeft u uw werknemers het nodige inzicht in de bedrijfscyclus. Zo kunnen ze op elk moment de juiste en meest efficiënte strategische beslissingen nemen.

Sectoren

Deze software is gebruiksvriendelijk voor verschillende sectoren, van voeding tot accountancy, interieur,grondstof en nog veel meer.

Bij Biqs it focussen we ons specifiek op de service sector. Deze sector kan bij ons genieten van een totaal op maat gemaakt pakket. De implementatie van de planningstool in het ERP systeem is voor deze sector uiterst geschikt. Zo kunnen ze elk project tot in detail plannen en tegelijkertijd de benodigde bedrijfsprocessen ondersteuning bieden met het ERP systeem.

Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de behoeftes van hun klanten en krijgt de cliënt ook de mogelijkheid om de projectstatus en nog andere vereiste services te raadplegen.