Microsoft Dynamics

NAVISION

Doorbreek de algemene boekhoudsoftware en maak gebruik van de intelligente ERP software van Microsoft Dynamics. Deze software is geschikt voor verschillende bedrijven zowel groot als klein, retailgericht of toch meer met een industrieel karakter. Als Microsoft service partner kunnen we u helpen om een volledig inzicht te verkrijgen in uw bedrijf. Functies zoals de klantenservice, de aankoop en het financiële gebeuren kunnen we tot in de puntjes voor u regelen. 
Een ERP systeem staat voor Enterprise resource planning, dit systeem ondersteunt alle aanwezige bedrijfsprocessen. Door de verschillende aanwezige modules zal u de mogelijkheid krijgen om verschillende soorten taken uit te voeren aan de hand van dit programma.
Door gebruik te maken van deze software kan u de kosten van alle projecten nauw in de gaten houden en de bedrijfsuitvoering optimaliseren. U kan op elk moment nagaan of u project wel degelijk op schema staat en er geen onnodige kosten worden gemaakt. Zo haalt u telkens het meeste uit uw bedrijf.

Planningstool

Bent u het beu dat klanten steeds vragen hoe hun project vordert of dat uw werknemers niet de juiste planning uitvoeren? Dan is dit vast en zeker het juiste adres voor uw oplossing. Met behulp van onze op maat gemaakte planningssoftware zal u nooit meer problemen met projecten ondervinden en zal u telkens de juiste mensen bij de juiste functie kunnen invullen.
Het totaalpakket dat nodig is voor het opstarten en uitvoeren van een project kan bij ons duidelijk geanalyseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de vereiste kosten en de vereiste werkkrachten, dit kan u met onze software gemakkelijk inplannen.
De planning kan u eenvoudig met de klant meededelen zo kan hij/zij op elke moment de projectstatus raadplegen. Hierdoor worden er geen onnodige telefoontjes gepleegd en kunnen uw werknemers aan de slag zonder zorgen.

Web & mobile applications

Onze webdevelopers zullen ervoor zorgen dat een perfecte website of applicatie wordt uitgebouwd op maat van uw bedrijf. Wij zullen samen met u de nodige elementen analyseren en dan een op maat gebouwde service aanbieden.
Het belangrijkste bij het creëren van een online platform is de focus op de verbetering van de klantenbeleving. Het online platform moet worden geïntegreerd in het bestaande imago en moet met de tijd mee evolueren.
Wij bieden onze klanten een website die toegankelijk is op elk mobiel apparaat. Dit zorgt er voor dat uw bedrijf mee gaat met de concurrentie en de huidige technologieën.
Bij Biqs it zijn we specifiek gespecialiseerd in het maken van service gerichte applicaties.
Voor meer info over de talrijke mogelijkheden die wij kunnen aanbieden raden wij u aan om verder te lezen over deze software. Heeft u liever een persoonlijke uitleg, neem dan contact op met één van onze specialisten.

BiqsDR!VE

Biqs drive is een service die we speciaal aanbieden voor rijscholen. Deze kunnen hun aansluiten aan een op maat gemaakt programma. Zo genieten ze van talrijke voordelen op vlak van dagelijks beheer. Elementen zoals facturatie en administratie zullen makkelijk geregeld kunnen worden, waar en wanneer u ook bent. Door de comptabiliteit met mobiele apparaten kan u de verschillende functionaliteiten ook onderweg raadplegen.
U kan steeds uw cliënt de machtiging geven om de benodigde functies te raadplegen zoals een persoonlijke pagina of planning. Zo worden onnodige telefoontjes steeds vermeden.
Binnenkort zal u op dit platform ook gebruik kunnen maken van enkele marketingtools. Hierdoor beschikt u over de mogelijkheid om snel enkele cijfers te analyseren en de evolutie van uw bedrijf te kunnen vastleggen. Ook zullen de slaagkansen per instructeur in beeld worden gebracht met deze tool.
Voor meer informatie over deze software kan u terecht op onderstaande website.